ADM starters simulatie

Eerste hulp bij ondernemen

Voor iedereen die het moeilijk vindt om een ondernemersplan te schrijven, is er nu een andere mogelijkheid. Op simpele wijze een officieel ondernemersplan opstellen in een simulatieomgeving. Naast het op een eenvoudig wijze opstellen van een ondernemersplan, kan er ook uitgeprobeerd worden om winst te gaan maken.

Alle gegevens die ingevuld zijn in het ondernemersplan, financieelplan en verkoopplan, worden als input gebruikt voor het uitproberen van de simulatie. Het is dus niet alleen een invuloefening, maar ook om erachter te komen waar je tegenaan kunt lopen als startend ondernemer. In de simulatie kun je klanten krijgen als je de juiste dingen doet, er komen diverse meldingen binnen van acties die je moet doen. Ook kunnen er allerlei dingen gebeuren waar je ook in het echte leven geen rekening mee houdt.

Kortom, wanneer je graag een ondernemersplan wilt / moet schrijven, stuur dan een bericht via ons contactformulier. Een vrije registratie is nog niet mogelijk, we zijn bezig met een gerichte productie acceptatietest.

Als je alle documenten hebt ingevuld, zijn ze te downloaden in (nu nog) PDF. Wij kunnen deze omzetten (voor coaching klanten van ADM alles-in-1) naar bijvoorbeeld Word.

Er zijn drie animaties gemaakt om een impressie te geven van hoe de omgeving eruit ziet.

  • De eerste animatie is een korte teaser omtrent de starterssimulatie.
  • De tweede animatie is een introductie waarom de starterssimulatie.
  • De derde animatie geeft een kleine indruk van wat er gedaan kan worden.

 

Animatie 1

Animatie 2

Animatie 3